Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

FIGURATIF
Kayıt - Gerekli Bilgiler
Kullanıcı adı seçin:
Sadece forumumuzda tanınmanız için kullanılacaktır. Kayıt olduktan sonra profilinizden görünen isminizi değiştirebilirsiniz.
E-Posta:
Buraya kullandığınız geçerli e-posta adresi girin
Şifrenizi seçin:
Şifreyi tekrarlayın:
Resim doğrulaması:
Resimde gösterilen harfleri giriniz
Resimde gösterilen harfleri giriniz

forum üyeliği kaydınızın aktivasyonu için referansınızı belirten e-posta gönderiniz info@figuratif.net


FORUM KURALLARI

DEĞİŞMEZ KURALLAR

-  Türkiye Cumhuriyeti hakkında dolaylı ya da doğrudan olumsuz yazılar yazılamaz , kanunlara ve anayasaya aykırı açıklamalar ve fikirler yazılamaz.
-   Atatürk ilke ve devrimlerine dolaylı ya da doğrudan karşı gelecek yazılar yazılamaz.
-   Devrim yasalarına ters düşen hiçbir açıklama yapılamaz , bu yönde fikirler beyan edilemez
-   Mevcut siyasi iktidarı ve icraatlarını doğrudan ya da dolaylı olarak öven , onaylayan yazılar yazılamaz
-   Hiçbir dinsel inanışı diğerinden üstün gösterecek yazılar yazılamaz , “hamdolsun , allah büyük , allah’ın izniyle , ulemaya soralım” gibi söylemler forumda kullanılamaz
-   Türkiye Cumhuriyeti’nin laik, üniter, anti-empreyalist, tam bağımsız yapısına aykırı yazılar yazılamaz.
-   Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran halklarin hepsine Türk Milleti denir ilkesinin aksine etnik ve bölgesel ayrım ve ırkçılık yapan yazılar yazılamaz , faşist ve dinci terörü destekleyici yazılar yazılamaz.

GENEL KURALLAR

-   Firmalar ve urunleri hakkinda olumlu ya da olumsuz her turlu yorum yapmak serbesttir , bu ozgurluk dahilinde kufur ve asagilama yasaktir
-   Bir firma ya da koleksiyon objesi icin yorum yapan uyenin sahsina bir baska uye saldiri ya da tacizde bulunamaz, bir urunu begeniyor olmasi baska bir uyenin o urunu begenmeme ve bunu ifade etme hakkini ortadan kaldirmaz.
-   Hicbir uye diger bir uyenin nereye ne yazip yazamayacagi hakkinda yorum yapamaz , firma basliklari kimsenin tekelinde olamaz.
-   Foruma ticari faaliyet amaci ile uye olunamaz
-   Hicbir uye sahip oldugu koleksiyon objeleri ile sinif atladigini iddia edemez kendini diger uyelenrden ustun goremez bu yonde yazilar yazamaz.
-   Hicbir uye gercek hayatta yasadigi ezikligin acisini sanal ortamda cikarmak ve ego tatmini icin forumumuzu kullanamaz, bilmedigi konularda yeterli aciklamayi paylasmadan kendini biliyormus gibi gosteremez , hicbir ezik sahsiyet ile ugrasmaya ne zamanimiz ne de niyetimiz yoktur.
-   Uyeler biribirilerine anlayisli ve saygi sinirlari icinde davranmalilardir.
-   Forum kurallarina uyan uyelere , forum yonetimi kesinlikle mudahale edemez , sahsi kavgaya giremez , bir uyeye haksizlik yapan yonetici cezalandirilir.
-   Forum kurallari karsisinda uyeler ve yoneticiler esittir , kurallarin uygulanmasinda kesinlikle bir ayrim yapilamaz.
-   Herhangibir baslikta konudan sapilmasi uzerine ilgili yonetici uyarida bulunur , gerekirse yeni bir baslik acilarak iki ayri konunun karismasi engellenir
-   Forum kurallarina uyan uyelerin mesajlari kesinlikle kendilerine sorulup onay alinmadan silinemez , degistirilemez.
-   Hicbir uye figurler uzerinden cinsi sapkinligini tatmin etme girisimlerini forumda sergileyemez.
-   Yonetimin uygulamalari uyeler tarafindan elestiriye aciktir , kufur ve sahsi saldiri olmadigi surece uyeler bu konuda fikir beyan ederek taleplerini bildirebilirler.

Bu kurallara uymayan uyelere(yonetici uyeler de dahil) yonetici uyeler tarafindan ayrim yapilmaksizin uyari ve uzaklastirma verilir.

Degismez kurallara uymayan ya da degismesini teklif eden uyelere uyari verilmez , uzaklastirma , suresiz uzaklastirma ve ip numarasi takibi ile yeniden uye olmalarini engelleme yoluna gidilir.

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | F I G U R A T I F